خب این غذای اصیل مازندرانیه..ماهی شکم پر با سبزی های محلی خوشمزه

خیلیییییییییییییی خوشمزستتتتت..من ک عکسشم میبینم اینجوری میشمخوشمزهنیشخند

خب میریم ک بگم چی ها توشه..چشمک

خب ماهی ک هر ماهی میشه اما با ماهی سفید ی چیز دیگست..من اینجا از قزل الا استفاده کردم..

سبزی هاش: ی نکته اینکه بعضی سبزی هاش مختص شماله فقط ..جاهای دیگه نیست..میشه نریزین اما خب طعمش کمی عوض میشه..

اینجا سبزی ها رو دسته ای میفروشن..من گرمی مینویسم..حالا بنا ب میل خودتون میتونین زیاد و کم کنین..

خب : سبزی ها شامل:

جعفری:150 گرم

گشنیز:60 گرم

نعناع:20 گرم

خلفه:20 گرم

سوسنبرگ:300گرم

سیر تازه:20 گرم( سیر چکه ای ن ..سیری ک مثل پیازچه هست)

تره:70 گرم

اسفتاج:50 گرم

(زلنگ:150 گرم.. اناردیجه:30 گرم..وارنگبو:20 گرم..اوجی:300 گرم==> اینها سبزی های مختص شماله..ک بالطبع مزه ی اصلی این غذا ب همین هاست..)

آلو: مقداری

پودر گردو: 3 تا 4 ق غ

رب انار ملس:3 ق غ

زرشک:2 ق غ

ادویه:مقداری

خب اول از همه ...تمام این سبزی ها رو بعد اینکه پاک کردیم و شستیم و کمی خشک شد..چرخش میکنیم..میتونیم کمی پودر دونه ی انار هم اضافه کنیم..ما این سبزی ها رو در حجم بالا میخریم با پودر تخم انار ترش چرخ میکنیم 3 بار و بعد بسته بندی میکنیم و در فریزر نگه میداریم..

خب این سبزی ها ک اماده شد..با  همه ی مواد مخلوط کزده یکم تست میکنیم اگه ترش بود کمی شکر اضافه میکنیم..

ماهی و ادویه زده و این مواد رو داخلش ریخته و در فر قرار میدیم تا پخته شه ..یا در ماهیتابه با حرارت کم میزاریم تا مغر پخت شه..

خب این حالت رژیمی هست..اگه میخواین یکم چرب شه داخل مواد شکم ماهی روغن هم اضافه میکنیم و زمانی ک در فر گذاشتیم و پخت..کمی کره روش میمالیم و حرارت بالا رو روشن میکنیم... تا برشته شه..

این سس سبزی و میتونیم داخل شکم مرغ و اردک و..هم بریزیم.

 ب همین راحتی..

نوش جانقلب